Het oude stadscentrum van Goes laat nog goed zien dat dit ooit een welvarende handelsstad was. De kades, markt, kerken en oude straatjes liggen allemaal op loopafstand binnen restanten van de oude stadswallen. Goes is samen met Middelburg de belangrijkste winkelstad van Zeeland.

Zuid-Beveland kent vele watersportmogelijkheden, door de ligging aan verschillende wateren. De Ooster- en Westerschelde zijn erg geschikt voor zeilers. Daarnaast is het Veerse Meer zeer geschikt voor kleinere watersport: windsurfen, waterskiën, zwemmen. Natuurlijk zijn de stranden van Walcheren vlakbij, afhankelijk van het strand tussen 20 en 30 minuten met de auto.

Bloesem, velden, akkers, dijken en struweel. Licht en ruimte.

Twintig kilometer naar het westen bereikt men Walcheren met de oude steden Vlissingen, Middelburg en Veere, plaatsen die een dagtocht meer dan waard zijn.

De Zak van Zuid-Beveland is een groot fruitteeltgebied van met name zwarte bessen, appels en peren. Vooral in de lente is het erg geliefd vanwege de bloesem. Bovendien is het gebied erg in trek vanwege zijn kleinschalige landschap waarbij kleine landbouwpercelen omringd worden door dijken en meidoornhagen. Dit trekt veel wandelaars en fietstoeristen naar het gebied.De Heuvelhof is gelegen aan zowel een fiets als wandelroute. Kaarten van de omgeving zijn aanwezig.

De Stoomtrein Goes-Borsele voert in de zomermaanden een toeristische dienst uit dwars door de Zak van Zuid-Beveland.

b&b zeeland, zeeland b&b, bed & breakfast Zeeland, Zeeland bed & breakfast, overnachten zeeland, bed & breakfast Zuid Beveland